68 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
18-3-2021 21:05:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijne service, prachtige auto’s en klantvriendelijk! Na de aankoop van mijn Golf, gelijk mijn oude auto in kunnen ruilen. Heel fijn! Ik zou dit bedrijf zeker iedereen aanraden!
8-3-2021 14:44:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In januari 2021 een Ford Mondeo bij Tuitert gekocht. Een plaatje om te zien en een prima proefrit. Onderhoudsbeurt met nieuwe APK en nieuwe achterremmen inbegrepen. Prima geholpen en uitstekende service. Het was een flink eind rijden, maar absoluut de moeite waard!
21-1-2021 16:24:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week hebben wij hier voor een tweede keer een auto aangeschaft. De auto die we eerder hadden aangeschaft hebben we hier weer ingeruild. Bij aankomst meteen weer fijn ontvangen. Gezellig een informeel praatje, daarna duidelijke uitleg gekregen over de auto en na een proefrit een leuke korte onderhandeling gehad. Gewoon een goede auto voor een goede prijs, mooie inruil gehad en prima afhandeling. Zelfs nog een leuk vaste-klanten-extraatje! Ook na de verkoop houdt het niet op, vind je toch nog een ongemak of irritatie in de auto dan staat deze man te springen om je te helpen. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar de volgende auto komt weer hier vandaan!
24-11-2020 17:31:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
ZEER goede service, snelle reactie een erg tevreden klant. Autobedrijf heeft geholpen met auto zoeken. Zeer tevreden over eind resultaat.
29-9-2020 10:38:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Keurig bedrijf. Komt afspraken na.
19-9-2020 17:15:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima service, zeer vriendelijk, zeer behulpzaam, correct geholpen en afgehandeld. Samenvattend: EEN TOP AUTOBEDRIJF????????
29-8-2020 09:00:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Came across this company whilst car searching on marktplaats. Reached out to Robbin and the response was quick. Straight talk and service oriented, 2 things I like but which are not common nowadays. Picked up the 5 series a week later and no complaints. Friendly, good service, great deal. Looking to replace my second car anytime now and I know where I'll be doing that :-)
13-8-2020 22:32:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben bij Robbin een hele fijne auto gekocht. De kleine mankementjes waren direct verholpen en nu, 6000 km verder rijdt de wagen nog steeds als een zonnetje.
13-8-2020 14:15:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een Mercedes A-klasse bj: 2016 Bij dit bedrijf gevonden en de auto matchte met de foto’s ervan die online stonden. Ik werd uitstekend geholpen. Een hele vriendelijke man met topservice heeft mij geholpen. Door werk kan ik niet tijdens werktijden de auto ophalen of op kantoor komen. Dus ik werd voor de proefrit opgewacht na sluitingstijd en bij het ophalen van de auto is ervoor gezorgd dat ik de auto kon meenemen na sluitingstijd in verband met mijn werk! Alles is ook super snel en goed geregeld!
27-7-2020 14:44:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Ik heb bij Robbin een Seat Leon gekocht. We zijn er snel uitgekomen en heb een mooi bedrag gekregen voor mijn inruilwaarde. Helaas had de Seat de nodige problemen (waar Robbin uiteraard niks aan kan doen) gehad. Maar dankzij Robbin is dit allemaal verholpen. Wat Robbin ook zegt, ik wil dat iedereen een goede auto rijdt en daar helpen wij bij, klopt volledig. Ik raad Robbin zeker aan als adviseur in de mobiliteit. Dank Robbin!
24-7-2020 09:57:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Op zoek naar een Mazda 6 sportbreak, kwam ik terecht bij Robbin Tuitert. Vooraf al prettig contact gehad via de whatsapp met Robbin en op de afgesproken dag voor de proefrit werden we hartelijk verwelkomd. Oud Vossemeer ligt niet naast de deur maar het is het bezoek meer dan waard gebleken. De auto heeft zichzelf verkocht en het plezierige verkoop gesprek met Robbin deed de rest. Ondertussen met de auto op vakantie geweest naat Italië, wat een beest!! en een dijk van een wegligging Mazda heeft er een fan bij gekregen ( nooit eerder gereden). En nou maar hooen dat over een jaartje of wat we weer een nieuwe Mazda 6 occassion kunnen scoren! Robbin bedankt voor de service en ook Mazda Donker in Aalsmeer die mij alle gegevens van auto tijdens de proefrit hebben doorgegeven. Autobedrijf Tuitert is een toppertje
13-6-2020 16:40:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na onze 1e auto, pas ook de 2e aangeschaft. Goede service, eerlijk en betrouwbaar
18-5-2020 23:07:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via autotrack was ik gevallen voor een stoere Skoda Fabia met een unieke uitstraling, die in perfecte staat bij autobedrijf Tuitert stond. Het kopen van deze auto bij Robbin Tuitert voelde heel goed door zijn persoonlijke benadering met kennis, passie en vriendelijkheid! Bedankt Robbin!
9-5-2020 11:10:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zou autobedrijf tuitert zeker aanbevelen het is een super dealer! Heel klantvriendelijk nergens opmerkingen over.
3-5-2020 13:02:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ongelooflijk ze bestaan nog eerlijke integere autodealers, na met mijn buurman een prachtige Mazda mx5 te hebben opgehaald, was ik zeer verrast door de behandeling van de heren Robbin Tuitert en de hr Leon Bom. ik zelf heb 40 jaar in de auto wereld gewerkt de laatste 30 jaar bij Toyota Louwman Den Haag Maar zoals deze beide heren met klanten omgaan, zelden meegemaakt. zoekt U een betrouwbare auto. welnu zie bovenstaande.
23-4-2020 14:17:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Robbin een geweldige mooie MX-5 ND-RF 2.0 GT-M automaat uit 2018 gekocht. Werkelijk in nieuwstaat. Contact met Robbin was meer dan aangenaam en prettig. Zeer snelle terugkoppeling via de mail/WhatsApp. Proefrit van dik 2 uur was geen enkel probleem. Service en vriendelijkheid staan bij Robbin in een zeer hoog vaandel. Ik zou hier zo “ blind” weer een auto kopen. Inmiddels rijden wij al een paar dagen in onze nieuwe MX-5 met heel veel plezier. Robbin bedankt voor alles...TOP !!!!
2-4-2020 16:20:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Mooie BMW aangeschaft nu een maand geleden. Tot op heden dik tevreden.
25-3-2020 22:06:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na een korte zoektocht kwamen we op de website van Autobedrijf Tuitert terecht. Daar zagen we de auto die we zochten, afspraak gemaakt, proefrondje gereden en de zelfde dag de inruil van onze oude auto geregeld en de auto gekocht. Heel goed en duidelijk geholpen gedurende ons ontspannen gesprek. Fijne sfeer, en de nazorg was/is ook uitstekend. Ik raad dit bedrijf zeker aan en zou er voor een volgende auto zeker weer naar toe gaan.
6-3-2020 13:14:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele goede ervaring met garage Tuitert bij de aanschaf van auto ( en inruil) met garantie van 3 maanden. De heer Robbin Tuitert is vakbewaam en betrouwbaar. De garage is goed bereikbaar. Prima service en geen enkel probleem om binnen de garantietermijn een onderdeel te vervangen. Ik kan deze garage dan ook zeker aan een ieder aanraden!
27-2-2020 00:03:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Robbin neemt en heeft de tijd. Geen verkooppraatjes, gewoon een eerlijke verkoper. Prima service en geen enkel probleem om binnen de garantietermijn een onderdeel te vervangen. Dit bedrijf (Robbin) is zeker een aanrader en voor mijn volgende auto zal ik zeker terugkomen. Top!
14-2-2020 10:19:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Robbin is transparant tijdens de verkoop. Gemaakte afspraken als kleine reparaties en nieuwe APK werden nagekomen. Garantie staat bij dit bedrijf met hoofdletters geschreven. Bedankt Robbin.
12-2-2020 22:24:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na een lange rit vanuit de kop van NH hartelijk verwelkomt door Robin . gelijk koffie en thee , Robin is eerlijk en serieus en weet waar over hij praat.geeft goede uitleg over de auto en dringt niet aan . Proefrit gemaakt en daarna de koop gesloten , daarna een heerlijke terugreis met onze nieuwe Fiesta naar de kop van NH .
25-1-2020 17:26:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Alles werd goed uitgelegd hoe alles werkte in de auto voordat ik naar huis vertrok. Eigenaar heeft goede deskundigheid en weet waar hij over praat
15-1-2020 20:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goed geholpen door Robbin die ook deskundig is en een goede kijk heeft op de automarkt. Ik had per ongeluk de verkeerde auto gekozen (uitvoering) en hij heeft dit snel en zonder problemen opgelost. Zeer tevreden met mijn aankoop.
5-1-2020 19:46:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Zeer prettig geholpen daar door Robbin. Iemand met kennis en een goede kijk op auto's
16-12-2019 16:49:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Naar aanleiding van een prettig gesprek hebben wij een afspraak gemaakt. Aan de professionele indruk die het bedrijf online opwekt is niets gelogen. Nogmaals dank voor de gastvrijheid en de leuke auto.
11-12-2019 16:20:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Robin, is een fijne persoon om mee te handelen. No-nosense verhaal, en eerlijk over de auto en wat wel en niet mogelijk is. Ruim de tijd gehad voor bezichtigen auto en afhandeling van de zaken. Heeft een mooie vooraad nette auto's staan. De uitspraak wat van ver komt is lekker geld voor mijn nieuwe auto iig. De terugreis van zo'n 2 uur was een plezier om in deze auto door te brengen!
25-11-2019 14:48:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Mijn ervaring met dit bedrijf is prima! Ik heb onlangs een auto bij Robbin gekocht en de service was erg goed. Robbin heeft ruim de tijd genomen om de auto aan mij te laten zien en heeft mij pro actief (de weinig aanwezige) oneffenheden aan de auto laten zien. Dat vind ik toegevoegde waarde! Je weet dan veel beter wat je koopt, gewoon lekker duidelijk dus. Ook de overschrijving was zo geregeld onder genot van kopje koffie.
17-11-2019 10:47:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel tevreden over de hulp, voorlichting en de afhandeling van de aankoop van de auto. Robbin zou na de koop nog een set velgen voor ons regelen en binnen een week was alles in orde. Prima service!
8-11-2019 18:12:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een nieuwe auto aangeschaft. Heb mijn oude auto kunnen inruilen voor een nette prijs en alles was binnen 1 week rond! Het bedrijf is klein en hierdoor ook erg persoonlijk wat ik als zeer prettig heb ervaren. Bij vragen kan je gewoon appen of bellen en je word netjes te woord gestaan. Kortom top garage heb veel plezier van mijn nieuwe auto!
24-10-2019 10:44:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Robbin is een vriendelijke, vakbekwame autodealer. Zijn pand is gevestigd op een bedrijventerrein en ziet er netjes en verzorgd uit. Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe auto (Renault Clio) en had er inmiddels al een hele hoop voorbij zien komen en met elkaar vergeleken. Mijn oog viel uiteindelijk op een dealer-onderhouden, zwarte Renault Clio bij Autobedrijf Tuitert. Bij aankomst bleek deze inderdaad in goede staat, precies zoals de auto ook werd gepresenteerd en beloofd. Meteen met elkaar tot zaken overgegaan en het aankoop- en inruilproces gestart. Robbin is helder, eerlijk en transparant over de mogelijkheden en draagt er zorg voor dat het proces voor beide partijen zo soepel mogelijk verloopt. Na een valse start door een onvoorzien mankement aan een van de vier nieuwe banden, is dit zeer fatsoenlijk, adequaat en klantvriendelijk opgelost door Robbin. Echt klasse! Ik ben dan ook erg tevreden met de aankoop. Ik zou Autobedrijf Tuitert dan ook zeker aanraden wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede en betrouwbare auto en de daarbij horende prettige en betrokken service/begeleiding.
24-10-2019 00:29:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Als je in Amsterdam woont dan zegt het wel wat over autobedrijf Tuitert, dat we daar (Zeeland) een occasion hebben gekocht. Wij hopen dat dit soort professionele, kleine, betrouwbare en vriendelijke bedrijven blijven bestaan. Toen we de papieren hadden getekend zei Robin dat hij hoopte dat we na 7 jaar weer langs zouden komen. Kijk, dan heb je vertrouwen in de auto's die je verkoopt. Dus wij komen zeker weer langs.
23-10-2019 11:39:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Robbin is een vriendelijke, vakbekwame autodealer. Zijn pand is gevestigd op een bedrijventerrein naast een autogarage/werkplaats. De zaak ziet er netjes en verzorgd uit. Ik was al enige tijd op zoek naar een nieuwe occasion (Renault Clio) en had er inmiddels al veel voorbij zien komen en met elkaar vergeleken. Uiteindelijk viel mijn oog op een mooie, zwarte Renault Clio bij Autobedrijf Tuitert, welke in goede staat verkeerde. Bij aankomst inderdaad een fijne, keurige auto gebleken dus meteen met elkaar tot aanschaf en inruil over gegaan. Robbin heeft tijdens het aankoop- en inruilproces eerlijk advies gegeven, is transparant over de mogelijkheden en draagt er zorg voor dat alles zo soepel mogelijk voor beide partijen verloopt. Na een valse start, door een onvoorzien mankement aan een van de vier nieuwe banden, heeft Robbin dit zeer klantgericht, fatsoenlijk en adequaat opgelost. Klasse service Robbin! Ik beveel daarom Autobedrijf Tuitert zeker aan wanneer je op zoek bent naar zowel een betrouwbare, degelijke auto alsmede de service en begeleiding die daarbij hoort.
9-10-2019 21:13:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik kende Robbin nog van zijn vorige werkgever en alles wat hij daar uitstraalde heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik er 3 auto's heb gekocht. Ik was dan ook verrast toen ik erachter kwam dat hij dat er niet meer werkte. Robbin had de stap genomen om voor zichzelf te gaan beginnen. Ben kort daarna langs gegaan om te kijken hoe hij erbij zat en een bakkie koffie. Alles wat waar hij bij zijn baas voor stond heeft hij nu zelfs aangescherpt, prijs, kwaliteit, aanbod en voor mij de belangrijkste: persoonlijke aandacht! Geen naar de mond praterij, maar aandacht, luisteren naar wat je zoekt. Aangeven wat je beter wel en wat niet wil. Ik heb Robbin laten zoeken naar mijn nieuwe gebruikte auto, met wat ik er graag in wil hebben. Een paar auto's zijn de revu gepasseert.Tot aan het einde van de week hij me een nieuw voortel stuurde met de letterlijke tekst: Dit Is Hem! En inderdaad dit is hem geworden, met alles wat ik wilde plus een schuif panoramadak! Ik kan alleen maar beamen dat hij een zeer bekwame verkoper is met veel kennis van zaken die persoonlijke aandacht hoog heeft staan! Robbin Bedankt!
2-10-2019 12:39:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Is echt een topbedrijf! Robbin komt zn afspraken na, en geeft prima service. Echt een autobedrijf waar de klant nog koning is. Bedankt Robbin voor de goede service??
25-8-2019 17:25:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Twee weken geleden langs Robin geweest voor waarde bepaling van mijn auto, omdat ik toch graag wat anders wilde. Robin gaf voor mijn auto een eerlijk en mooi inruilprijs voor. Toen zijn we samen gaan zoeken voor een mooie vervanger ervoor. Een in perfecte staat verkerende Opel corsa opc. Vorige week donderdag proefrit gemaakt, kon de auto vrijdag al ophalen. De jongens van ASP wil ik daar ook nog voor bedanken en Robin natuurlijk ook. Zo heeft Robin in een korte tijd twee auto's verkocht waar mijn vrouw en ik veel van genieten. Nog bedankt voor de snelle service Robin.
11-7-2019 12:58:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week een proefrit gemaakt in een Mercedes CLA en dit beviel prima. Na een duidelijk recht door zee gesprek zijn wij overgegaan tot de aankoop van deze. Vandaag 11-07-2019 hebben wij de CLA opgehaald en bij aankomst was er een deurpaneel niet geheel goed vast, wat ons bij de proefrit niet was opgevallen. Dit werd ter plekke door de monteurs verholpen. Bedrijfstechnisch is het super in orde, ook de klantgerichtheid van Robbin is geweldig. Over de auto kunnen we nog niet veel zeggen maar als er iets is lijkt het mij dat het ook opgelost gaat worden. Indien dit zich voordoet zal ik uiteraard mijn review vernieuwen. Robbin ga zo door en je bent zeker een klant rijker.
10-7-2019 11:19:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag onze 2 wagen gekocht hier van autobedrijf Tuitert en het was weer naar alle tevredenheid Een heerlijk bedrijf met goede prijzen
24-6-2019 16:09:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb ook de zeer goede ervaring , geen gladde praatjes, eerlijk advies, goede eerlijke inruilprijs en super service. Iets wat ik na mijn vele autoaankopen in mijn leven niet veel tegenkom. Dus hoop in de toekomst meer auto's hier te kopen. Bedankt Robbin
20-6-2019 09:52:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nu bijna een maand geleden heb ik mijn eerste auto bij Autobedrijf Tuitert gekocht, ik had doorgeven wat ik zocht en binnen een paar dagen had hij al een autootje gevonden. Na een proefrit besloten om deze te kopen en alles werd werkelijk waar perfect geregeld! Een paar weken later startte hij helaas ineens niet meer, in overleg mocht ik de auto terug brengen en hebben ze hem helemaal nagekeken. De distributie ketting bleek kapot, maar werd door het Autobedrijf vergoed. Dus ik kan niet meer zeggen dat ik super tevreden ben met de vriendelijkheid en deskundigheid waarmee ik geholpen ben. Voor mijn volgende auto zal ik zeker weer naar Robbin gaan!
18-5-2019 15:25:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Service perfect. Auto werd tiptop afgeleverd voor een all in prijs!
15-5-2019 21:21:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb drie maanden geleden een Volkswagen Polo gekocht bij Autobedrijf Tuitert en zeer tevreden mee! Klein puntje aan de auto in de tussentijd proffesioneel opgelost. Zeer tevreden met de aankoop en de nazorg. Succes met je bedrijf Robbin
12-5-2019 06:20:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
10
Tijdje op zoek geweest naar een mooie en goede ford fiesta diesel voor mijn vrouwtje...heb deze gevonden bij autobedrijf Tuitert! Had bij de eerste voet over de drempel al meteen een goed gevoel...werd meteen vriendelijk te woord gestaan en wat een prachtige auto's stonden er voor verkoop. Ben erg blij met de aankoop en heb eigenlijk nog nooit met zoveel plezier en een goed gevoel een auto gekocht en bovendien vrouwtje heel erg blij gemaakt! Bij deze Robbin bedankt en ontzettend veel succes in de toekomst met jullie autobedrijf...ik kom zeker terug bij jullie! kan niet anders zeggen...Top!!! Koolen uit Roosendaal
13-4-2019 23:34:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na lang zoeken bij Robbin gevonden wat ik wou, een Insignia station, in perfecte staat!!! Robbin is een eerlijke en vakbekwame autodealer, geen gladde prietpraat maar gewoon zoals het is. Een voorbeeld voor vele garage’s, nog nooit zo fijn een auto gekocht. Bedankt Robbin. ????
14-3-2019 09:11:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze dure 508 benzine moest plaats maken voor een zuinige clio station diesel. Via autoscout bij Robbin uitgekomen. Als eerst een gesprek gehad over het inruilen en goede afspraken kunnen maken en nadat we twee dagen later als gezin een proefrit hadden gemaakt elkaar de hand geschud. Binnen een week konden we de auto in topstaat op halen. Wat wij vooral waarderen is dat Robbin een normale man is zonder dure maatpakken en lakschoentjes. Gewoon eerlijk en oprecht. Mocht deze auto weer aan vervanging toe zijn dan gaan we zeker als eerst bij Robbin kijken!
26-1-2019 12:57:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Hele goede en professionele behandeling die vertrouwen geeft in de nieuwe aankoop. Goede communicatie met Robbin gehad.
10-1-2019 19:32:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Topservice! Zelfs 2 auto's bij robinn gekocht. Super ontvangen en te woord gestaan. Snelle afhandeling en lekkere koffie!
4-1-2019 08:08:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer mooi autobedrijf met mooie en goede auto's tegen eerlijke prijzen. Robbin heeft kwaliteit en service zeer hoog liggen. Dit autobedrijf is absoluut een aanrader!!!!
5-12-2018 20:55:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze astra station hier gekocht, vriendelijke eigenaar netjes geholpen. Na aankoop was er een klein probleem, dit zonder aarzelen opgelost! Bedankt Robbin!
30-11-2018 20:40:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij zijn heel fijn en vriendelijk geholpen.Geen onzin verkoop praat maar deskundig en eerlijk advies.Wij hebben hier dan ook onze nieuwe golf gekocht en super blij mee precies wat we zochten.Ga zo door Tuiterd en nogmaals bedankt !
16-11-2018 21:14:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer netjes geholpen bij de aanschaf van onze auto en erg tevreden over de goede en snelle service
21-10-2018 20:17:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Prima service, afspraken worden netjes nagekomen. Aanrader
9-1-2018 17:35:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service na een mankement aan Audi A1. Geen rare vragen, de klant staat gewoon op de 1e plaats. Geweldig gedaan Robin
6-1-2018 13:21:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Na een zoektocht bij Robbin van Autobedrijf Tuitert terechtgekomen . Wij werden hier uiterst prettig ontvangen in de mooie showroom en na een uitstekende uitleg tot overeenkomst gekomen. Robbin is niet het type gladde verkoper maar geeft een eerlijk advies ( en een lekkere bak koffie). BbbWij wtbo sbnel geleverd hebben en Robbin heeft alles uit de kast getrokken om dit te realiseren waarvoor nogmaals dank.
12-12-2017 21:06:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Robbin heeft ons super geholpen met een zoekopdracht. We zijn zeer blij met onze Nissan Micra!
28-10-2017 13:46:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Erg tevreden en vriendelijk geholpen bij het verkrijgen van advies en ophalen van mijn nieuwe auto! Een fijne sfeer en erg klantvriendelijk.
27-10-2017 16:49:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
m.i. een keurige nette skoda fabia gekocht voor een zeer betaalbare prijs. vriendelijke, servicegerichte eigenaar en, belangrijk, de auto is in prima staat afgeleverd.
18-10-2017 09:35:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
De snelheid van handelen en de kennis van zaken zijn door ons zeer gewaardeerd! Top
17-10-2017 18:30:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goede uitleg en eerlijke servers
2-10-2017 21:23:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Goede service bij het afleveren van de gekochte auto waarbij de afspraken hierbij prima waren verzorgd
3-8-2017 13:38:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel blij met mn Peugeot met veel dan aan Robbin en Mark die heel snel gezocht en gevonden hebben.Met ook een snelle aflevering..super bedankt
3-8-2017 11:58:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Mooi pand met hele mooie auto.s en we zijn heel goed geholpen dus super bedankt voor het uitkijken naar de fijne auto
27-6-2017 14:49:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Tot zover zijn wij zeer tevreden over de auto die wij hebben gekocht bij Robin Tuitert. Aardig man, leuke auto's voor een goede prijs. Tot zover hebben wij geen klachten en bevelen wij deze garage ten zeerste aan.
30-5-2017 09:32:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
dit is een testbericht
20-3-2017 17:01:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Occasion gekocht. Erg goede service en persoonlijk contact. Robbin doet alle moeite om alles maart wens te laten verlopen! Aanrader binnen de automarkt.
20-3-2017 17:01:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Occasion gekocht. Erg goede service en persoonlijk contact. Robbin doet alle moeite om alles maart wens te laten verlopen! Aanrader binnen de automarkt.
5-2-2017 13:45:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Er waren wat probleempjes met de aangeschafte auto. Maar echt top opgelost!!
12-1-2017 15:10:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super geholpen!